Pšeničná mouka světlá hladká je jemně mletá mouka ideální pro pečení chleba, koláčů, kynutých těst i jemného pečiva. Díky své hladké struktuře zaručuje nadýchané a lehké...
Pšeničná mouka polohrubá patří mezi nejpoužívanější druhy mouky v českých kuchyních. Je ideální na buchty, koláče, knedlíky, bábovky a další tradiční recepty. Díky své...
Pšeničná mouka hrubá je mouka s hrubší granulací, ideální pro přípravu kynutých knedlíků, domácích těstovin a dalších pokrmů, kde je potřeba pevnější a hutnější těsto. Její...
Pšeničná mouka světlá hladká obohacená kombinuje všechny výhody klasické hladké mouky a navíc je doplněna o vitamíny B1, B2, B3, kyselinu listovou a železo. Díky tomu má vyšší...
Pšeničná mouka polohrubá obohacená spojuje tradiční kvalitu polohrubé mouky a navíc je doplněna o vitamíny B1, B2, B3, kyselinu listovou a železo. Díky tomu získáte těsto, které...
Pšeničná mouka hrubá obohacená je určena pro ty, kteří chtějí nejen perfektní výsledky při přípravě knedlíků a těstovin, ale také vyšší obsah vitamínů a minerálů. Je obohacena o...
Pšeničná krupice je světlá mouka s hrubou granulací, ideální třeba pro přípravu tvarohových knedlíků a jiných speciálních a originálních receptů domácích těstovin a dalších...
Pšeničná mouka hladká T 650 je jemně mletá mouka ideální pro pečení a výrobu pizzy. Pokud hledáte kvalitní mouku na pečení a vhodnou volbu na slanou i sladkou...
Pšeničná chlebová mouka je speciálně namletá tak, aby dodala těstu potřebnou pružnost a pevnost. Díky vyššímu obsahu lepku se skvěle hodí na přípravu domácího chleba, baget,...
Žitná chlebová mouka je jemně mletá žitná mouka vhodná zejména na pečení kváskového chleba a dalších druhů žitného pečiva. Díky své typické chuti, vůni a syté barvě dodá vašemu...
Žitný Graham je hruběji mletá celozrnná žitná mouka, která zachovává všechny části zrna včetně klíčku a otrub. Díky tomu je bohatá na vlákninu, vitamíny a minerální látky. Je...